Dicle Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Tek Ders Sınavı İle İlgili Duyuru

Dicle Üniversitesi

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Tek Ders

Sınavı İle İlgili Duyuru

Dönemine bakılmaksızın devamını alıp tek bir dersten başarısız olan öğrencilerimizin listesi ektedir. Tek ders sınavı ile ilgili süreçler aşağıdaki takvim doğrultusunda DUZEM Online Öğretim Portalı üzerinden yapılacaktır.

Tek ders sınavına girme hakkı olup da listede olmayan öğrencilerimiz 02.07.2020 tarihine kadar oidb@dicle.edu.tr adresine mail ile bilgilendirme yapabilirler.

Öğrencilerimizden konu ile ilgili herhangi bir dilekçe alınmayacaktır.

TEK DERS SINAV TAKVİMİ

1-3 Temmuz 2020

tarihleri arasında öğretim      elemanları DUZEM Online Öğretim Portalı    üzerinden araştırma ödevi   konusunu yükleyeceklerdir.

4-6 Temmuz 2020

tarihleri arasındaöğrenciler, araştırma ödevi çalışmalarını aynı portal üzerinden yükleyeceklerdir.

7 Temmuz 2020

tarihinde öğretim elemanları tek ders sınav notunu öğrenci otomasyonuna gireceklerdir.