DİCLE ÜNİVERSİTESİ (ENGELLİ) SÜREKLİ İŞÇİ GÖREVE BAŞLAMA DUYURUSU

İş-Kur tarafından 15/01/2020-20/01/2020 tarihleri arasında ilana verilen ve Diyarbakır 4. Noterliği tarafından 31/01/2020 tarihinde Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezinde çekilen kura sonucunda asıl ve yedek adaylardan 26-28/02/2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçlarına göre belgelerini zamanında teslim edip, ataması yapılan ve ekli listede isimleri belirtilen 10 (on) Engelli Temizlik Görevlisinin 02-10/06/2020 tarihleri arasında aşağıda istenilen belgelerle birlikte Üniversitemiz Rektörlük Binasında Belirsiz Süreli İş Sözleşmesini imzalamak ve göreve başlamak üzere hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde (yasal nedenler hariç) belirsiz süreli iş sözleşmesi imzalamayan ve evraklarını teslim etmeyen adaylar ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların yerine yedek listeden sıraya göre atama yapılacaktır.

Bu ilan tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İstenilen Belgeler:

1- Vakıf Bank Dicle Üniversitesi Şubesi Hesabı İBAN No

2- AGİ Formu (Bilgisayardan Çıkarılıp Elle Doldurulacak

3- Aktif Çalışanlar için Çalıştığı İşyerinden SGK Çıkış Belgesi

4- SGK Hizmet Dökümü (e-Devletten Çıkartılacak)

5- Aile Tablosu (e-Devletten Çıkartılacak )