GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMASI ÇERÇEVESİNDE DİYARBAKIR İLİ ÇINAR İLÇESİ AVDALI KÖYÜ İMAM HATİP ORTAOKULUNDA YAPILAN ÇALIŞMALAR

Yüksekokulumuz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları ders sorumlusu Öğretim Görevlisi Nihat MIZRAK koordinatörlüğünde bölüm öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Diyarbakır ili Çınar ilçesi Avdalı Köyü İmam Hatip Ortaokulunda çevre düzenlemesi yapıldı ve kitap bağışında bulunuldu, İlk yardım malzemesi alınıp, spor araç-gereç eksiklikleri giderildi. Çevre düzenlemesi çerçevesinde geri dönüşüm kutuları yerleştirildi. Saha çizimleri yapılıp, okulun yıpranmış olan iç ve dış cepheleri boyandı. Ayrıca Spor alanlarının çizimleri yapılarak bu alanlar kullanılmaya hazır hale getirildi.