“KARANTİNA” SANAL MULTİDİSİPLİNER GRUP SERGİSİ

Dicle Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, içinde bulunduğumuz “COVID-19 PANDEMİ”sinden dolayı sanatsal etkinliklerini Öğretim Elemanları Ali Osman ALAKUŞ, A.Semet AYDIN, Barış AYDIN, M. Ali GÖKDEMİR, M.Remzi DEMİREL ve  Rabia ARSLAN YILDIRM ile birlikte sanal ortama taşıyarak, “KARANTİNA” Sanal Multidisipliner Grup Sergisi ile etkinlikler dizisini bu sergi ile başlatmış bulundular. Sosyal mesafenin korunduğu bu tarihlerde sanatsal etkinliklerini sanal bir galeriye taşıyan Sanat ve Tasarım Fakültesi’inin tüm öğretim elemanlarının katılımıyla; Resim, Özgünbaskı, Grafik Tasarım, Heykel ve Enstalasyon gibi farklı disiplinlerden 28 tane çalışma yer almaktadır. Sergi 2- 8 Haziran 2020 tarihleri arasında sanatseverlerle buluştu.