"İKİÜÇDÖRT" İSİMLİ GRAFİK TASARIM SERGİSİ

“İKİÜÇDÖRT” İSİMLİ GRAFİK TASARIM SERGİSİ

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanı Barış Aydın küratörlüğünde düzenlenen “İkiüçdört” temalı grafik tasarım sergisi güzel sanatlar eğitimi bölümü sanat galerisinde açıldı. Serginin açılışı; Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Giray TOPAL, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman ALAKUŞ, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Grafik Tasarım Atölyesi'nin farklı sınıflarından 44 öğrencinin Illüstrasyon, Ex-libris, Storyboard, Birim-kurgu ve Tipografik düzenlemelerden oluşan 100’ün üzerinde eserleri, geleneksel ve güncel bağlamda manuel ve dijital olarak farklı tekniklerle tasarlanmıştır. Sanatseverlerin seyrine sunulan bu eserler, 23 Aralık'a kadar Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sanat Galerisi'nde görülmeye devam edecektir.