2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

Sevgili Adaylar,

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz YarıyılındEnstitümüze lisansüstü öğrenci alımı yapılacaktır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz programlarına ait başvuru işlemleri başvuru tarihleri içerisinde internet üzerinden onlinolarak yapılacaktır.

2020‐2021 Eğitim‐Öğretim yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz bünyesindeki lisansüstü programlarda eğitim görmek üzere yapacağınız başvurular Başvuru Kılavuzda belirtilen esaslara göre yapılacaktır. Başvuru ve kayıt işlemlerinin hatasız ve hızlı bir şekilde yapılabilmesi için bu kılavuzu dikkatle inceleyerek istenilenleri eksiksiz yapmanız gerekmektedir.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Başvuru Kılavuzu İçin Tıklayınız.